Información sobre uso de cookies:

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, para mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario. Para más información sobre las cookies utilizadas consulta nuestra Política de Cookies.

alimentacion.es

Campo verde en primavera Paisaje campo soleado Campo en primavera Viñedo en invierno Cereal segado Arrozal Trigo segado Paisaje de cereales en primavera Campo de trigo Viñedo al atardecer Paisaje de un encinar adehesado Viñedo en verano
Lupa
Sou a: Portada > Campanyes > Carns > Ibèrics

Campanyes

Carns

Productes de porc ibèric

El porcí ibèric és un sector emblemàtic per a Espanya i a més té una importància econòmica, social, territorial i cultural que fa que el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació hagi regulat, en una nova norma, els aspectes relacionats amb la qualitat dels principals productes obtinguts d'aquest animal.
Imagen de unos cerdos en un prado y unos productos ibéricos

Aquesta norma serà d'aplicació als productes obtinguts d'animals nascuts a partir de la seva publicació, és a dir, novembre de 2007.

Els productes del porc ibèric, són productes amb categoria!! , que enriqueixen qualsevol taula per les seves característiques extraordinàries. Però convé saber que no tots són iguals.

Es poden trobar al mercat diferents categories de productes, depenent de la raça del porc i el seu tipus d'alimentació. Ambdós factors influeixen en el resultat final. Per això, abans de comprar, cal informar-se del producte que s'adquireix.