Información sobre uso de cookies:

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, para mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario. Para más información sobre las cookies utilizadas consulta nuestra Política de Cookies.

alimentacion.es

Campo verde en primavera Paisaje campo soleado Campo en primavera Viñedo en invierno Cereal segado Arrozal Trigo segado Paisaje de cereales en primavera Campo de trigo Viñedo al atardecer Paisaje de un encinar adehesado Viñedo en verano
Lupa

Campanyes

Histórico campañas 2007-2009

Triperia

T'oferim uns quants suggeriments de receptes tradicionals amb menuts i productes de triperia
foto de 'pincho moruno'

Plats exquisits que ja formen part de la nostra tradició gastronòmica, com ara lletons, tripa, fetge o peus de xai, vedella o porc. Receptes fetes amb productes que, per la seva varietat i propietats nutritives, contribueixen a l'equilibri de la nostra dieta. Els menuts i els productes de triperia són rics en proteïnes, vitamines i minerals i tenen un contingut de calories relativament baix.

La seva diversitat de sabors, textures i formes ens permeten preparar des dels plats més senzills i lleugers fins als més creatius i sofisticats.