Información sobre uso de cookies:

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, para mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario. Para más información sobre las cookies utilizadas consulta nuestra Política de Cookies.

alimentacion.es

Campo verde en primavera Paisaje campo soleado Campo en primavera Viñedo en invierno Cereal segado Arrozal Trigo segado Paisaje de cereales en primavera Campo de trigo Viñedo al atardecer Paisaje de un encinar adehesado Viñedo en verano
Lupa

Campanyes

Histórico programas de promoción e información 2007-2014

Oli d'oliva verge extra: 100% suc d'oliva

La seva qualitat, sabor i aroma estan en funció de les varietats d'olivera, el clima, el sòl, la forma de recollida i la seva elaboració.
Imagen de una mano exprimiendo una aceituna

En línies generals podem parlar de tres categories d'olis comercialitzats:

  • Oli d'oliva: conté exclusivament olis d'oliva refinats i olis d'oliva verges
  • Oli d'oliva verge
  • Oli d'oliva verge extra

L'oli d'oliva verge extra és considerat de categoria superior perquè s'obté a partir de les millors olives per procediments mecànics, amb la qual cosa s’aconsegueix un oli amb excel·lents característiques organolèptiques i que es pot consumir directament amb tota la seva aroma i sabor únic.

L'oli d'oliva verge extra és un aliment 'extra' irreemplaçable en la dieta mediterrània. Coneix-lo més, per gaudir-ne millor.