Información sobre uso de cookies:

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, para mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario. Para más información sobre las cookies utilizadas consulta nuestra Política de Cookies.

alimentacion.es

Campo verde en primavera Paisaje campo soleado Campo en primavera Viñedo en invierno Cereal segado Arrozal Trigo segado Paisaje de cereales en primavera Campo de trigo Viñedo al atardecer Paisaje de un encinar adehesado Viñedo en verano
Lupa

Campanyes

Histórico programas de promoción e información 2007-2014

Xerès

El xerès prové de la regió vinícola més antiga d'Espanya, Jerez. El nom prové de la paraula àrab sherish, el nom d'una ciutat fundada pels fenicis fa gairebé 3.000 anys.
Imagen de una bodega de vino con arcos y barriles

Jerez disposa d'una àmplia gamma de vins que oscil·len entre secs i dolços, lluminosos, foscos: Fino, mançanilla, amontillat, olorós, Palo Cortado, Pedro Ximénez, cremós i moscatell.

Els vins de Jerez ofereixen una gran versatilitat en el mercat; des d'aperitius, passant per postres fins a còctels.

En l'actualitat Fedejerez promociona aquests vins als mercats del Japó i els EUA, amb la col·laboració de la Unió Europea i el Govern d'Espanya.

L'objectiu d'aquests programes és donar a conèixer aquests productes, incidint especialment en la importància de l'origen en la qualitat dels vins, mitjançant seminaris, concursos, activitats de formació adreçades a la restauració i la creació d'una web específica.