alimentacion.es

Campo verde en primavera Paisaje campo soleado Campo en primavera Viñedo en invierno Cereal segado Arrozal Trigo segado Paisaje de cereales en primavera Campo de trigo Viñedo al atardecer Paisaje de un encinar adehesado Viñedo en verano
Lupa
Hemen zaude:: Azala > Kanpainak > Haragiak > Barruki-denda

Kanpainak

Haragiak

Barruki denda

Ohiko errezeten iradokizun batzuk eskainiko dizkizugu, barrukiekin eta barruki dendako produktuekin prestatzeko
foto de 'pincho moruno'

Gure tradizio gastronomikoaren zati diren plater goxoak; esaterako, masailak, tripakiak eta arkumearen, txahalaren edota txerriaren gibela edota hankak. Errezeta hauek egiteko erabili diren produktuek gure elikadura orekatzeko balio dute; izan ere, mota askotakoak direnez, elikadura propietate handiak dauzkate. Barrukiek eta barruki dendako produktuek proteina, bitamina eta mineral ugari dauzkate, eta kaloria gutxikoak dira.

Zapore, ehundura eta forma asko dauzkate eta, horri esker, plater errazak zein arinak eta kreatiboagoak zein sofistikatuak egin daitezke.