Información sobre uso de cookies:

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, para mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario. Para más información sobre las cookies utilizadas consulta nuestra Política de Cookies.

alimentacion.es

Campo verde en primavera Paisaje campo soleado Campo en primavera Viñedo en invierno Cereal segado Arrozal Trigo segado Paisaje de cereales en primavera Campo de trigo Viñedo al atardecer Paisaje de un encinar adehesado Viñedo en verano
Lupa
Estás en: Portada > Campañas > Froitas > Sabor de verán 2007

Campañas

Froitas

Sabor de verán

Consume esta froita na súa tempada, é o seu mellor momento.
Imagen de unos trozos de sandía y melón pinchados en un palo

¿Por que? Porque a súa excelente calidade, o seu aroma e o seu sabor refrescante, alivian a sede de forma saudable e nutritiva. Porque constitúe a base da nosa Dieta Mediterránea. Porque consumida a diario, axuda a manter unha dieta equilibrada e de calidade.

¿Cando? No seu mellor momento: dende o principio da súa recolección no campo ata o final da súa época de produción. De maio a setembro é o mellor momento destas froitas.

¿Como? Aproveitando as súas propiedades nutritivas consumíndoa en cru; enteira, cortada ou en zumes naturais, lembrando que na súa gran variedade permite combinalas creando novos pratos cada día, ensaladas, macedonias, cócteles, e sobremesas.